I. POLITICA DE LIVRARE

Livrarea produsselor comandate online este gratuita si se realizeaza cu masinile proprii doar in localitatile: Timisoara, Cerneteaz, Chisoda, Dumbravita, Ghiroda, Giarmata, Giarmata Vii, Giroc, Mosnita Noua, Mosnita Veche, Sacalaz, Sanandrei, Urseni!

Comanda minima este de 50 lei.

Livram saptamanal, doar in zilele de marti si vineri! Comenzile pentru ziua de marti se pot plasa pana luni la ora 14. Comenzile pentru ziua de vineri se pot plasa pana joi la ora 14.


II. POLITICA DE ANULARE SI RETUR

Comenzile efectuate online se pot anula printr-un mesaj la adresa delivery@canamar.ro, pana cel tarziu la ora 14 a zilei precedente livrarii.

Astfel, pentru comenzile livrate in ziua de marti, se accepta anularea comenzilor pana luni la ora 14. Pentru comenzile livrate in ziua de vineri, se accepta anularea comenzilor pana joi la ora 14.

Pentru solicitarile de anulare sosite dupa acest interval, ne rezervam dreptul de a refuza anularea comenzilor respective.

O comanda deja livrata nu poate fi returnata, dat fiind specificul produselor alimentare perisabile. Va rugam insa sa verificati integritatea pachetului primit si faptul ca produsele livrate coincid cu cele comandate online.


III. POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

SC CANAMAR SRL garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre SC CANAMAR SRL pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii, etc. numai cu acordul prealabil al clientului. Furnizarea datelor personale catre SC CANAMAR SRL nu implica obligativate din partea utilizatorilor iar acestia pot refuza furnizarea acestor date in orice circumstante si pot solicita in mod gratuit stergerea acestora din baza de date. Orice astfel de cerere/notificare in vederea stergerii acestora din baza de date, se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa delivery@canamar.ro.


SC CANAMAR SRL se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti cu exceptia operatorului de marketing direct. Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.


Datorita modului prin care datele cu caracter personal stocate de sistemul SC CANAMAR SRL sunt transmise pe cale electronica, SC CANAMAR SRL nu poate fi facut raspunzatoare in nici un fel de pierderea acestora sau de copierea informatiilor de catre persoane neautorizate, prin folosirea de aparatura sau software de interceptare. La sesizarea utilizatorilor, SC CANAMAR SRL va lua toate masurile si va pune la dispozitie toate fisierele necesare organelor competente abilitate sa rezolve acest tip de infractiune.

Informatiile furnizate catre SC CANAMAR SRL sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor, trimiterea de mesaje personalului SC CANAMAR SRL, etc), conform legilor in vigoare. SC CANAMAR SRL nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu incurajaza spam-ul, si nu face publice datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora.


SC CANAMAR SRL certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. Printre aceste drepturi se numara (enumerarea nu are un caracter limitativ):


1. dreptul de a cere SC CANAMAR SRL sa va confirme prelucrarea sau nu a datelelor Dumneavoastra personale, in mod gratuit;

2. dreptul de a cere SC CANAMAR SRL sa rectifice, actualizeze, blocheze sau sterge, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conform dispozitiilor Legii nr. 677/2001;

3. dreptul de a cere SC CANAMAR SRL sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor Dumneavoastra personale;

4. dreptul de a cere SC CANAMAR SRL sa inceteze expedierea de mesaje promotionale.


Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa delivery@canamar.ro. SC CANAMAR SRL foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla sub controlul nostru.


SC CANAMAR SRL nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale. SC CANAMAR SRL nu poate fi facut raspunzator in nici un fel pentru pierderea sau alterarea datelor personale stocate de SC CANAMAR SRL in scopul precizat in prezentul document.


IV. SIGURANTA DATELOR CLIENTILOR

Orice accesare a bazei de date cu informatii personale a utilizatorilor SC CANAMAR SRL, inclusiv orice incercare de acces neautorizat, va fi inregistrata intr-un fisier de acces. Fisierele de acces vor face posibila identificarea de catre SC CANAMAR SRL a persoanelor care au accesat date cu caracter personal fara un motiv legitim, in vederea sesizarii organelor competente. Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul SC CANAMAR SRL, va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului SC CANAMAR SRL si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care au initiat aceasta actiune.