Menu
Coșul tău

Despre Noi

Transportul este GRATUIT la comenzi peste 50 RON și se se asigură de firma noastră

S.C. CANAMAR S.R.L are ca obiect principal de activitate "Fabricarea produselor lactate si a branzeturilor" inca din anul 2000, an in care a fost obtinuta licenta de fabricare a produselor lactate, incercând si reusind in toti acesti ani sa pastreze calitatea la un nivel cat mai inalt.

Laptele materie prima care intra in fabrica provine exclusiv din ferma proprie, asigurandu-ne de calitatea ingredientului care sta baza tuturor produselor obtinute.

Prin dorinta de a ne respecta in permanenta deviza "O viata sanatoasa cu lactatele CANAMAR pe masa", produsele sunt 100% naturale, ducand mai departe gustul traditional romanesc.


Avantajele noastre

Noi punem accent pe produse traditionale, folosind numai retete traditionale
Laptele comercializat de noi provine exclusiv din ferma proprie
Produsele noastre sunt obtinute exclusiv din laptele din ferma proprie
Brand: Canamar
Lapte de vacă pasteurizat - 3% grăsimeLapte de la vacă proaspăt nepasteurizat provenit din ferma proprie. Necesita fierbere.A  se pastra la o tem..
5,00 Lei
Fără TVA:5,00 Lei
Brand: Canamar
Smântână la găleată 500g- 32% grăsimeSmantana cu o grasime de 32% naturala 100%, extrasa din lapte exclusiv din ferma proprie.A  se pastra la o t..
16,00 Lei
Fără TVA:16,00 Lei
Brand: Canamar
Smantana la borcan, 350gSmantana cu o grasime de 32% naturala 100%, extrasa din lapte exclusiv din ferma proprie.A  se pastra la o temperatura de..
13,50 Lei
Fără TVA:13,50 Lei
Brand: Canamar
Branza proaspata de vaca borcan 350gBranza dulce de vaca, naturala 100%, obtinuta din lapte exclusiv din ferma proprie.Nu contine sare.A se pastra la ..
11,00 Lei
Fără TVA:11,00 Lei